Wie zijn wij

Laurens van Rooijen

Shanu Jagernath

Jacqueline Brouwer

Letselschade

Mr. Laurens van Rooijen

Al meer dan 25 jaar ben ik advocaat. Vanuit een algemene praktijk (arbeidsrecht, strafrecht, sociale zekerheid etc) ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het rechtsgebied dat ik het meest interessant vind: letselschade. In 2006 heb ik de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie gevolgd. In dat jaar ben ik ook lid geworden van de Vereniging voor Letselschade Advocaten LSA. Sinds enkele jaren doe ik niets anders meer dan letselschade en kun je mij met recht een specialist op dit terrein noemen.

Ik doe mijn werk altijd met plezier. Ik vind het prettig iets te kunnen betekenen voor mensen in een moeilijke situatie.

e-mail: vanrooijen@vanrooijenadvocaten.nl

 Mr. Shanu Jagernath

Mijn interesse voor het letselschaderecht begon al vroeg tijdens de studie. In 2015 ben ik aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd in de richtingen Privaatrecht en Recht van de Gezondheidszorg. Sinds 2016 zet ik mij met veel plezier in voor letselschadeslachtoffers en probeer ik samen met mijn cliënten altijd tot het beste resultaat te komen.

e-mail: jagernath@vanrooijenadvocaten.nl

Sociaal zekerheidsrecht 

Mr. Jacqueline Brouwer

Jacqueline is advocaat sinds 1992. Gespecialiseerd in zaken op het gebied van arbeidsongeschiktheid, sociaal zekerheidsrecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Jacqueline heeft tot juni 2019 gewerkt bij Advokatenkantoor Stationsweg in Den Haag en werkt sindsdien bij ons kantoor. 

e-mail: brouwer@vanrooijenadvocaten.nl

Juridisch medewerker

Mr. Laura Zandwijk

Laura Zandwijk is jarenlang advocaat geweest met als specialisme arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Laura werkt sinds mei 2019 bij ons kantoor. 

e-mail: zandwijk@vanrooijenadvocaten.nl