Wie zijn wij

Laurens van Rooijen

Shanu Jagernath

Jacqueline Brouwer

Letselschade

Mr. Laurens van Rooijen

Al meer dan 25 jaar ben ik advocaat. Het mooie van mijn werk is dat ik mijn kennis en ervaring kan inzetten voor mensen in een moeilijke situatie. Ik ben me steeds meer gaan specialiseren in het rechtsgebied dat ik het meest interessant vind: letselschade. In 2006 heb ik de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie gevolgd. In dat jaar ben ik ook lid geworden van de Vereniging voor Letselschade Advocaten LSA. 

Laurens van Rooijen is in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven op het hoofdrechtsgebied Letselschade.* 

e-mail: vanrooijen@vanrooijenadvocaten.nl

 Mr. Shanu Jagernath

Mijn interesse voor het letselschaderecht begon al vroeg tijdens de studie. In 2015 ben ik aan de Erasmus Universiteit afgestudeerd in de richtingen Privaatrecht en Recht van de Gezondheidszorg. Sinds 2016 ben ik advocaat en zet ik mij met veel plezier in voor letselschadeslachtoffers. Ik probeer samen met mijn cliënten altijd tot het beste resultaat te komen.

Shanu Jagernath is in het rechtsgebiedenregister van de Orde van Advocaten ingeschreven op het hoofdrechtsgebied Letselschade.* 

e-mail: jagernath@vanrooijenadvocaten.nl

Mr. Jacqueline Brouwer

Jacqueline is tot 31 december 2021 aan ons kantoor verbonden geweest als advocaat. Jacqueline werkt niet meer als advocaat en heeft een andere werkkring gevonden in het onderwijs. Wij vinden het jammer dat wij en haar cliënten niet meer van haar expertise op het sociaal zekerheidsrecht gebruik kunnen maken. We wensen Jacqueline veel succes en werkplezier toe in haar nieuwe werkkring!

 

 

 

 

 

 

Juridisch medewerker 

Mr. Laura Zandwijk

Laura Zandwijk is jarenlang advocaat geweest met als specialisme arbeidsrecht en verbintenissenrecht. Laura werkt sinds mei 2019 bij ons kantoor.

e-mail: zandwijk@vanrooijenadvocaten.nl

 

* Op grond van de registratie in het rechtsgebiedenregister zijn advocaten verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.